Expert in specialistische schoonmaak

Het begin

Eind 2016 heeft DWC Groep haar start gemaakt.

Mijn filosofie bracht ons op het idee om “De Wassende Cowboys” te gaan starten; een groep van glazenwassers die weten wat ze doen; die administratief alles goed op orde hebben en die goed met de klanten overweg kunnen.

Al snel lag er een behoefte om alle specialistische werkzaamheden los te koppelen van de diensten die we aanbieden voor de particulier. Sinds 2019 hebben we daarom de DWC Groep staan; De expert in specialistische reiniging.

Vandaag de dag mogen wij ons een gedegen speler in Leeuwarden en omstreken noemen en kunnen wij aan de hand van onze resultaten zeggen dat wij het goed doen. Vol trots bedienen wij zo’n 1500 klanten en doen dit met een ploeg die het vak en het concept ademen.

DWC heeft graffiti van de buitenmuur van mijn garage verwijderd. Het ging om een ruwe muur, waarvan door een ander schoonmaakbedrijf beweerd werd dat dit er niet af wilde. Nou wel dus! En goed ook. Alles piekfijn voor mekaar en álle afspraken nagekomen. Van harte aanbevolen!

André de Vries

Directeur, De Vries in Business

Wij doen nu al een paar jaar zaken met DWC Groep. Vriendelijk contact en geweldige dienstverlening

Friese Poort

Eenvoudig betalingsverkeer

U krijgt na de uitgevoerde opdracht van ons een factuur per e-mail. Hierin zit een iDEAL-link waarmee u gemakkelijk kunt betalen.

Milieubewust en kostenbesparend

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten en proberen daarbij chemische middelen te voorkomen. Door te conserveren, beperken wij de reinigingsfrequentie en dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Correct en integer personeel

Ons personeel voldoet aan strenge kwaliteitseisen voordat zij zelfstandig mogen werken. Onervaren personeel werkt altijd met een senior. Iedereen is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG.)