Vloerreiniging en conservering

Specialist in Marmoleum, linoneum en PVC
Vraag offerte aanBel mij terug

Kennis en ervaring

Vloerreiniging

Uw vloer is onderhevig aan verschillende soorten vervuiling. Uiteraard wordt de vloer regelmatig gezogen en gedweild echter, ontkomt u er niet aan om de vloer frequentie te laten verzorgen.  

Dweilen is een mooie tussenoplossing echter, smeer je de vervuiling gelijkmatig uit over de vloer hiermee. Ook blijven er zeepresten achter die zich ophopen en weer opnieuw vuil gaan aantrekken. 

Het beschermlaagje dat over het materiaal zit; slijt. Voor de duurzaamheid van uw vloer noodzakelijk dat u hem onderhoud. Wij adviseren u dan ook graag over een onderhoudsplan.  Zo heeft u geen omkijken aan dit noodzakelijk kwaad en werkt u altijd in een schone omgeving.

 

Wij houden rekening met u

De droogtijd werpt vaak een flinke drempel echter begrijpen wij u als ondernemer en houden wij graag rekening met u. Onze agenda  passen we dan ook graag op u aan zodat u zo min als mogelijk belemmerd wordt.

 

Prijzen

Het is lastig een prijs aan te geven zonder de vloer te hebben gezien. Een onderhoudsplan voor deze vloeren is een geweldige additie en geeft uw vloer de zorg en uitstraling die het verdiend.