Meubel reinigingsservice

Noodzakelijke reiniging voor de gezondheid en prachtig schoon resultaat
Vraag offerte aanBel mij terug

Kennis en ervaring

Meubel reinigingsservice

Een paar feiten op een rij:

1) Huisstofmijt-allergie treft 25 % van Nederlanders.

2) De lederhuid staat talg (huidvet) af. Dit heeft een verzorgende en beschermende functie op de huid.

3) Overal op je huid verlies je aan de lopende band huidschilfers.

4) Tweederde van werkend Nederland luncht op de werkvloer. 

5) 66% van onze bedrijvigheid werkt met flexwerkplekken.

De bureaustoel waarop u zit is een broedplaats voor huisstofmijt; onderhevig aan vet, schimmel, schilfers en alle andere viezigheden die er bedacht kunnen worden. De bureaustoel wordt ook nog op regelmatige basis gewisseld met iemand anders; althans, in 66% van de gevallen. Wanneer is de laatste keer geweest dat u uw bureaustoelen een grondige dieptereiniging heeft gegeven?

Onze opdrachten variëren van het eenmalig reinigen van de bureaustoelen tot het opstellen van een compleet onderhoudsprogramma voor al het tapijt en de meubels in een kantoorgebouw.

 

Prijzen

Een nieuwe stoel kost al snel tussen de €100,- en €500,-  en dan spreken we nog niet eens over de zogenoemde “arbo” stoelen. Deze kosten een vermogen om aan aan te schaffen en af te stellen.

Het is bij ons de massa die de prijs bepaalt. Echter, een stoel kan al vanaf 4.75 euro per stoel gereinigd en geïmpregneerd worden.

Vraag snel een GRATIS proefreiniging aan.

 

 

Lederen en kunststof stoelen

Als u denkt de dans te ontspringen met kunststof of lederen stoelen; deze zijn in de regel nog viezer dan reguliere stoffen stoelen omdat het vet hierop gemakkelijk ophoopt.

Wij houden rekening met u!

De droogtijd werpt vaak een flinke drempel, echter begrijpen wij u als ondernemer en houden wij graag rekening met u. Onze agenda passen we dan ook graag op u aan zodat u zo minimaal mogelijk belemmerd wordt.