Damwanden en exterieure delen reinigen

Noodzakelijk voor een goede uitstraling en verzorging voor uw pand
Vraag offerte aanBel mij terug

Kennis en ervaring

Damwanden en exterieure delen reinigen

Voor de juiste uitstraling en verzorging van uw pand is het noodzakelijk om deze te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Boeidelen (dit is de ombouw/koof van de dakgoot);
  • Nok en windveren (dit zijn de twee diagonale bekistingen die samen een punt maken in de nok);
  • Rabat (dit zijn planken die in elkaar haken. Vaak zit de nok ermee vol of wordt het gebruikt als scheidingsruimte tussen raampartijen);
  • Plaatwerk (denk hierbij aan volkernplaten zoals Trespa die aan uw woning zijn bevestigd als gevelbekleding);
  • Kajuiten (het uit het schuine dak verrezen, extra ruimte op een verdieping);

Al met al zijn het echte blikvangers die onderhoudswerk verdienen. Om de maximale levensduur te bereiken, is het noodzakelijk om dit materiaal met de professionele kennis te behandelen. 

Doordat er zo ontzettend veel aanbod is in verschillende soorten kunststof en volkernplaten, scholen wij onze werknemers ten minste 60 uur per jaar in het herkennen, reinigen en conserveren van kunststoffen en hout. Wij mogen ons dan ook met recht een echte specialist noemen op dit gebied.

De verzorging van dit materiaal doet uw woning weer klasse uitstralen en zorgt voor een net uiterlijk.

Prijzen

Een prijs samenstellen voor het reinigen van exterieure delen is afhankelijk van zoveel factoren dat het onmogelijk is daarvan een indicatie te geven. U kunt hier uw offerte aanvragen.

Voor al het werk dat zich afspeelt op een hellend dak van een tweede etage (of hoger), zijn wij verplicht om een tijdelijke dakbeveiliging aan te leggen. U leest er hier meer over.

 

 

Sinds een aantal jaar doen wij zaken met DWC Groep. Dit verloopt zeer kundig en goed. De kennis van het vakgebied ligt hoog; ze denken in oplossing en helpen naar een duurzaam resultaat.

Bas

Beheerder park Hemrik , IN.EX Exploitatie

Wij houden rekening met u!

Het laatste wat we willen is in de weg lopen. Wij passen dan ook graag onze agenda op u aan zodat u niet belemmerd wordt in uw werkzaamheden.